Декада початкових класів.

11.03.2016 16:23

Учні 3-Б класу активні учасники декади початкових класів, яка відбувалася з 1 лютого по 11 лютого 2016 року. Діти сумлінно готувалися до конкурсу віршів «Моя Україна» ще й намалювали рідні куточки свого краю.
У спортивних змаганнях «У здоровому тілі – здоровий дух» кожен учень працював так, щоб не підвести свою команду. Перемога то приходила, то переходила до іншої команди. Діти зрозуміли, що треба бути уважними , швидкими, дружними.
Побувавши у дитячій майстерні «Умілі руки», учні дізналися від своїх товаришів, як з різних речей, які оточують нас, можна виготовити чудові композиції, які прикрасять наші будинки.

Обов’язково діти повинні знати як з’явилася друкована книга, хто був першодрукарем, про державні та народні символи України. З цією метою і відбулася зустріч  із сільським бібліотекарем Стеблак О.Ю., яка провела вікторину «Хто багато читає, той багато знає».

Природа – могутнє джерело творчої сили. Приймаючи участь у грі-конкурсі «Чарівний світ природи» третьокласники акцентували увагу на збереженні природних багатств.

Із захопленням дівчата хлопцям, а хлопці дівчатам за допомогою міміки, жестів, рухів намагались показати види танців у конкурсі «Музична карусель». Учні із цікавістю розгадували музичні ребуси, називали виконавців інструментальної та вокальної музики, а потім заспівали веселу пісню.До конкурсу «Картинна галерея» діти особливо готувались, адже кожен вибрав собі за змістом зображуваного жанр мистецтва. У цій галереї були і портрети, і пейзажі, і натюрморти, а дехто торкнувся і анімалістичного жанру.